Loopbaan advies

Loopbaanbegeleiding: mensen en hun behoeften veranderen

Zorg dat u bij veranderingen op de werkvloer uw werknemer op tijd of liever al vooraf steunt met loopbaanbegeleiding. De veranderingen op de arbeidsmarkt gaan snel en helemaal nu als gevolg van de coronacrisis. In deze grillige tijd is professioneel loopbaanmanagement immers een onmisbaar HRM-instrument.

Door de goedgevulde gereedschapskist van onze gecertificeerde specialisten creëert u bij medewerkers nieuwe energie en een hogere arbeidsproductiviteit. Door ons grondig onderzoek en concreet advies kunt u allebei op een prettige manier verder.

Loopbaanbegeleiding: continuïteit voor werknemer en werkgever

Met talentontwikkeling en loopbaanbegeleiding houdt u controle op de continuïteit. Daarnaast voelt een werknemer zich gesteund en serieus genomen door de coaching van een loopbaanadviesbureau. Bedenk dat een gemotiveerde werknemer mede het succes bepaalt van uw bedrijf of organisatie.

De loopbaanbegeleiding bij de bijna 40 vestigingen van Staatvandienst kent een hoge klanttevredenheid. Opdrachtgevers en werkzoekenden waarderen ons met een 8 voor de hulp naar passend werk.

Wat zijn de voordelen van loopbaanadvies voor de werkgever?

  1. Het biedt medewerkers motivatie, zelfvertrouwen, perspectief, bewustwording, werktevredenheid, vitaliteit en positieve energie in elke levensfase.
  2. De wendbaarheid van werknemers wordt duidelijk en u kunt hierdoor personeel beter inzetten.
  3. Door loopbaancoaching ontstaat een opener werkcultuur, waarbij u meer betrokkenheid en loyaliteit zal waarnemen en het ziekteverzuim afneemt.
  4. De huidige arbeidsmarkt verplicht veel werkgevers om zuiniger op hun medewerkers te zijn om hun sociale en omzetdoelen te halen. Vaak is loopbaanadvies hierbij een onmisbaar middel.

Premobiliteit zet uw medewerkers op tijd in beweging

Loopbaanadvies is vaak een stap buiten de organisatie. Intern en vooraf kunt u al stappen zetten met premobiliteit voor het behouden en ontwikkelen van medewerkers.

Maak van premobiliteit meer dan alleen een modewoord uit het jaarverslag. Investeer in de ontwikkeling van personeel, want bij veranderingen in de organisatie vinden gemotiveerde medewerkers met de juiste talenten sneller hun weg. Eén van de succesvolle middelen voor premobiliteit is onze loopbaanscan.

Benieuwd hoe jouw mensen het beste tot hun recht komen?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.