Voor werkgevers

Mensen en organisaties veranderen. Gaat dit ook op voor jouw bedrijf?

Als werkgever heb je te maken met personeel. Feit. Dit is in veel gevallen prettig, want de werklast kan zo verdeeld worden. Vele handen maken licht werk. In het geval van een zieke werknemer óf een wijziging in de werkomgeving krijg je wellicht te maken met situaties die nieuw zijn. In zo’n geval ondersteunen wij graag.

icon reïntegratie     Re-integratie

Een werknemer is al lange tijd ziek. Als werkgever stelt de wet je verplicht alles te doen aan hervatting van de werkzaamheden. In eerste instantie hervatting van de eigen functie of een andere functie binnen de organisatie. In praktijk blijkt dit niet altijd haalbaar. De andere optie is dan elders een passende functie te vinden voor deze werknemer.

icon outplacement      Outplacement

De organisatie maakt een reorganisatie door en je moet noodgedwongen afscheid nemen van medewerkers. Een situatie die veel weerstand op kan roepen. Dan is het prettig om een partner te hebben die het volledige outplacement traject in goede banen kan leiden.

Een andere mogelijkheid voor outplacement is een individueel traject. Dit wordt ingezet wanneer jij en je medewerker niet meer op een lijn zitten wat betreft de functie óf wanneer deze medewerker de ziektewet in dreigt te gaan als er geen actie wordt ondernomen.

icon loopbaanadvies      Loopbaan advies

Sommige medewerkers zijn hun leven lang trouw aan je organisatie, anderen vertrekken na een paar jaar uit eigen beweging en dan is er nog een groep die het niet goed weet. Jij waarschijnlijk wel. Je hebt al gemerkt dat de dagen voor deze medewerkers korter worden en de kwaliteit van het werk achteruit gaat. Tijd om een gesprek aan te gaan. Maar hoe steek je dit gesprek in en wat is het doel?

Op zoek naar passende medewerkers voor jouw functies?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren te bespreken.