Voor werknemers

Een carrière is belangrijk, maar wat wil jij eigenlijk?

Een baan is voor veel personen belangrijk. Niet alleen voor het inkomen, maar ook voor je sociale status én leven. Een loopbaan kan een waardevolle invulling geven aan je leven. Hoe fijn is het om contact te hebben met collega’s, je hersenen te kraken of juist met je handen te werken, maar vooral om met plezier je werk te doen.

icon reïntegratie      Re-integratie

Je bent langere tijd ziek geweest, maar inmiddels weer in staat om het werk te hervatten. In sommige gevallen kan dat in de oude functie of binnen een nieuwe functie bij je huidige werkgever. Helaas is dit niet in alle gevallen haalbaar en moet je op zoek naar duurzaam werk buiten je vertrouwde omgeving. Vind je het lastig om deze zoektocht alleen aan te gaan?

icon outplacement      Outplacement

Bij je huidige werkgever vindt een reorganisatie plaats, waardoor je boventallig verklaard wordt. Dat is in eerste instantie natuurlijk vooral vervelend. Toch bieden deze onverwachte momenten ook nieuwe kansen. Door deel te nemen aan een outplacement traject bijvoorbeeld. Tijdens het doorlopen van de verschillende fasen gaat er een wereld voor je open. En geloof ons; die wereld zit op jou te wachten!

icon loopbaanadvies      Loopbaan advies

Heb je het gevoel vast te zitten in je huidige functie? Of is het plezier in je werk verdwenen? Kost werken meer energie dan het oplevert? Dan gaat er iets niet goed. Door een loopbaan advies traject te volgen gaan we uit van je eigen kracht. Wat kan je? Wat wil je? Waar staat je en waar wil je naar toe? Door deze uitgangspunten te combineren met onze kennis kunnen we je van advies voorzien over een verdere loopbaan.

Weten welke mogelijkheden er allemaal voor jou zijn?

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw voorkeuren te bespreken.