Wendbare loopbanen

De Week van de Loopbaan 2021

Van 13 t/m 17 september is de Week van de Loopbaan, een initiatief van Noloc, de vereniging voor loopbaanprofessionals. Iedereen die wil praten over zijn of haar loopbaanontwikkeling kan tijdens deze week kosteloos een afspraak maken met een loopbaanadviseur in de buurt. Het idee is dat je op een gemakkelijke manier kunt ervaren wat loopbaanadvies voor je kan betekenen.

Ook Staatvandienst doet dit jaar weer mee. Wij richten ons dit jaar ook op de werkgevers. Waarom? Het aan boord hebben en houden van betrokken en toekomstbestendige werknemers wordt steeds belangrijker. Zeker in een aantrekkende en veranderende arbeidsmarkt. Covid19 heeft laten zien dat ondernemers die investeerden in de wendbaarheid van hun mensen en dus in hun organisatie, zich sneller konden aanpassen aan de gevolgen ervan. Want hoe onzeker de ontwikkelingen zijn, de wendbaarheid van mensen is een garantie op een veerkrachtige organisatie.

Wat kan inzicht in een loopbaan voor jou als werkgever betekenen?

Tijdens de Week van de Loopbaan biedt Staatvandienst werkgevers en werknemers tijdens een online loopbaanspreekuur de kans even stil te staan bij hun loopbaanvragen of -twijfels en te bespreken met een professionele loopbaancoach. Het biedt je als werkgever de kans om te laten zien dat je wendbaarheid in loopbanen en ontwikkeling een belangrijk thema vindt.

Weet jij als werkgever of een werknemer nog op de juiste plek zit? Of hij of zij de functie met plezier doet? Ga in gesprek met je werknemers. Merk je dat één van hen wat hulp kan gebruiken, meld hem of haar dan aan voor een afspraak tijdens de Week van de Loopbaan voor een gratis en vrijblijvend advies. Misschien is dit de opening om samen in gesprek te gaan over de kansen voor de werknemer binnen of buiten het bedrijf. Onze consultants kunnen vertellen welke mogelijkheden wij bieden op het gebied van loopbaancoaching.

Aanmelden voor de Week van de Loopbaan

Heeft een werknemer een loopbaanvraag en behoefte om hierover van gedachten te wisselen met een loopbaancoach? Of heb je zelf als werknemer een loopbaanvraag? Meld je dan aan voor het online loopbaanspreekuur via info@staatvandienst.nl
Vermeld hierbij met wie wij contact kunnen opnemen voor een persoonlijke, online afspraak in de week van 13 t/m 17 september. Geef daarbij ook de contactgegevens, woonplaats en de loopbaanvraag aan.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen voor een afspraak in de verschillende regio’s is beperkt.

Laatste artikelen

Elk jaar nemen we ons van alles voor. We kennen ze allemaal, de goede voornemens voor het nieuwe Lees verder...

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) heeft impact op onze samenleving, in het bijzonder op de arbeidsmarkt. In Lees verder...

Staatvandienst, Omzien en Moedigh (SOM) zijn drie zelfstandig opererende bedrijven met een hoofdkantoor in Deventer. Dat is echter Lees verder...

Archief

Januari 2024 1 artikel
December 2023 1 artikel
Oktober 2023 2 artikelen
September 2023 1 artikel
Maart 2023 1 artikel
Februari 2023 1 artikel
Januari 2023 2 artikelen
December 2022 2 artikelen
November 2022 1 artikel
Oktober 2022 1 artikel
Augustus 2022 2 artikelen
Juni 2022 2 artikelen
5 tips voor een beter cv.
Schrijf je nu in en vergroot je kans op de arbeidsmarkt.