Een mooi compliment
#goednieuwshebbenwenodig

Goed nieuws hebben we nodig

Altijd fijn als een opdrachtgever en kandidaat tevreden zijn over onze aanpak! Nu ook over een UWV Werkfittraject door José, kantoor Harderwijk!

Hoi José,

Ik sprak vanochtend met  Astrid uit Doornspijk. Zij is erg tevreden over de begeleiding die je haar biedt. Ze vindt je een warme, kundige en betrokken vrouw!!!!

Dit wil ik je niet onthouden, vandaar dit mailtje 🙂

Dankjewel Erwin (UWV) en kandidaat Astrid voor het compliment!

José begeleidt Astrid sinds begin dit jaar, eerst face-to-face en sinds de coronacrisis via de telefoon of mail.
Eén van de eerste opdrachten die José haar gaf was het maken van een sfeercollage. Dit is voor José en de kandidaat een goed middel om te weten te komen waar iemand energie van krijgt. Aan de hand daarvan gaat ze de diepte in. Zo ontstaan vaak al ideeën voor werkervaringsplekken.

Ook appt of belt José haar kandidaten zeer regelmatig, vooral de kandidaten waar het even wat minder lijkt te gaan. Het belangrijkste is en blijft: oprechte interesse. Echte aandacht voor en luisteren naar wat de kandidaat kan en wil.

Tijdens de coronacrisis gaan de Werkfittrajecten gewoon door. Samen met de kandidaat zoeken onze consultants naar alternatieve vormen voor het contact en de aanpak van het traject: bellen, appen of beeldbellen. In de gesprekken gaan we aan de slag met oefeningen gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen, grenzen aangeven en bijvoorbeeld onderzoek naar wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Daarvoor gebruiken we praktische oefeningen en opdrachten waarbij we ook verschillende online testen, zoals inspiratievragen, loopbaanwaardenonderzoek en competentietesten, inzetten.

In deze bijzondere tijd zoeken wij altijd naar vormen en opdrachten die nu passen en mogelijk zijn. Het denken in kleine stappen levert vaak groot resultaat!

Benieuwd wat we voor jouw UWV Re-integratie traject kunnen betekenen? Neem contact met ons op via info@staatvandienst.nl of bel naar 0570-624899.

 

 

Laatste artikelen

Elk jaar nemen we ons van alles voor. We kennen ze allemaal, de goede voornemens voor het nieuwe Lees verder...

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) heeft impact op onze samenleving, in het bijzonder op de arbeidsmarkt. In Lees verder...

Staatvandienst, Omzien en Moedigh (SOM) zijn drie zelfstandig opererende bedrijven met een hoofdkantoor in Deventer. Dat is echter Lees verder...

Archief

Januari 2024 1 artikel
December 2023 1 artikel
Oktober 2023 2 artikelen
September 2023 1 artikel
Maart 2023 1 artikel
Februari 2023 1 artikel
Januari 2023 2 artikelen
December 2022 2 artikelen
November 2022 1 artikel
Oktober 2022 1 artikel
Augustus 2022 2 artikelen
Juni 2022 2 artikelen
5 tips voor een beter cv.
Schrijf je nu in en vergroot je kans op de arbeidsmarkt.