Corona update
Tijdens het coronavirus gaat onze dienstverlening gewoon door

Aanpassingen dienstverlening

Sinds donderdagmiddag 12 maart heeft de overheid verschillende maatregelen getroffen om het verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook wij passen onze dienstverlening aan op deze ontwikkelingen. Onze aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke, pragmatische en resultaatgerichte aanpak. Pragmatisch handelen betekent nu, dat we onze persoonlijke aanpak aan laten sluiten op wat de omstandigheden om ons heen voorschrijven.

Persoonlijk contact op afstand

In aansluiting op de richtlijnen van het RIVM en de overheid zijn wij per direct overgegaan op e-coaching vanuit huis. Al onze medewerkers hebben geen persoonlijke afspraken meer, maar de gesprekken in trajecten voeren we via (beeld-) telefoon en /of skype.
De verslaglegging vindt op de gebruikelijke wijze plaats. Op deze manier kunnen alle trajecten worden voortgezet volgens daarvoor geldende richtlijnen.
Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 19 mei.

Online portaal Mijnstaatvandienst

Kandidaten die een traject via ons volgen hebben toegang tot ons digitale platform Mijnstaatvandienst, een persoonlijk, digitaal portaal met alle informatie die nodig is voor een traject via Staatvandienst. Alle rapportages, online testen met resultaten, e-learningtrainingen en sollicitatieactiviteiten zitten hierin. Alle informatie over het traject kan de kandidaat op elk moment inzien via mobiel, desktop, laptop of tablet. Ook het contact met zijn of haar consultant kan via dit portaal verlopen.

Met deze aanpassingen verandert er niets in onze aanpak en kunnen wij optimale dienstverlening garanderen.

Meer informatie

Ook wij volgen de ontwikkelingen op de voet. Graag wijzen wij op de informatievoorziening vanuit onze brancheorganisatie OVAL. Belangrijke informatie over het coronavirus voor werkgevers in relatie tot werk heeft zij verzameld op haar website.

Laatste artikelen

Elk jaar nemen we ons van alles voor. We kennen ze allemaal, de goede voornemens voor het nieuwe Lees verder...

De opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) heeft impact op onze samenleving, in het bijzonder op de arbeidsmarkt. In Lees verder...

Staatvandienst, Omzien en Moedigh (SOM) zijn drie zelfstandig opererende bedrijven met een hoofdkantoor in Deventer. Dat is echter Lees verder...

Archief

Januari 2024 1 artikel
December 2023 1 artikel
Oktober 2023 2 artikelen
September 2023 1 artikel
Maart 2023 1 artikel
Februari 2023 1 artikel
Januari 2023 2 artikelen
December 2022 2 artikelen
November 2022 1 artikel
Oktober 2022 1 artikel
Augustus 2022 2 artikelen
Juni 2022 2 artikelen
5 tips voor een beter cv.
Schrijf je nu in en vergroot je kans op de arbeidsmarkt.